(11) | Numarul documentului | 3497 |
(21) | Numarul depozitului | a 2007 0197 |
(22) | Data depozitului | 2007.07.11 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (pe raspunderea solicitantului) 11.07.2007 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | SANDULACHI Elisaveta, MD; PALADI Daniela, MD; FLOREA Diana, MD; MACARI Artur, MD; TĂRÎŢĂ Vasile, MD; TATAROV Pavel, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a gemului şi confiturei cu un conţinut redus de zaharoză |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 1/06 (2006.01); A23L 3/3562 (2006.01); A23L 1/09 (2006.01); A23L 3/015 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2008.02.29 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2008.10.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUBĂSARU Nina |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2012.07.11 |
| Data decăderii din drepturi | 2012.07.11 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2013.02.28 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2014.01.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |