(11) | Numarul documentului | 619 |
(21) | Numarul depozitului | s 2012 0094 |
(22) | Data depozitului | 2012.06.26 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | ŞLEAGUN Galina, MD; POPA Maria, MD; PAVLINCIUC Marcela, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de rehidratare a fructelor deshidratate de vişin şi cireş |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23B 7/02 (2006.01); A23L 3/40 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2013.04.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2013.11.30 |
(74) | Reprezentant | ŞURGALSCHI Ecaterina, Str. Bogdan-Voievod nr. 4, ap. 13, MD-2068, Chisinau, Republica Moldova |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUBĂSARU Nina, DUMANSCAIA Oliga |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2020.06.26 |
| Data decăderii din drepturi | 2020.06.26 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2020.11.30 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2022.01.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |