(11) | Numarul documentului | 1408 |
(21) | Numarul depozitului | s 2019 0055 |
(22) | Data depozitului | 2019.06.03 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | TARAN Nicolae, MD; BOSTAN Victor, MD; CHIOSA Nicolae, MD; CICHIR Liusia, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a vinului roşu sec cu conţinut sporit de substanţe biologic active
|
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12G 1/00 (2006.01); C12G 1/02 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2019.12.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2020.09.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2024.06.03 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |