For comments, suggestions
Profile: PARSACOVA Lidia (Update: 01.12.2024)

Date cumulate

Cumulated data
Total of filed applications, of which for: 14

Patents

7

Short-term patents

7

Utility models

0
Titles of protection granted/issued, of which:

patents (BI)

7/7

short term patents (BISD)

7/7

utitity models (MU)

0/0
1
Applications in which inventor is applicant 1
Total of valid titles of protection 0 (BI:0 BISD:0 MU:0)
Invalid patents with the right of revalidation 0
Total titles of protection being valid more than 5 years 0
Average life of patent (years) 6.6
BI: 6.7
BISD: 6.6


AnulBrevete de invenţieTotal
199611
199711
200011
200311
200511
200722
200901
201001
201201
201301
201602
201801




AnulBrevete de invenţieBrevete de invenţie de scurtă duratăModele de utilitate
1998100
2001100
2003100
2005100
2007100
2008200
2010010
2012010
2013010
2015010
2017010
2018010
2020010








Top IPC subclasses

Top IPC subclasses
Nr.SubclasăTotalDescrierea
1 A23L 31 Foods, foodstuffs, or non-alcoholic beverages, not covered by subclasses A21D or A23B-A23J; their preparation or treatment, e.g. cooking, modification of nutritive qualities, physical treatment; preservation of foods or foodstuffs, in general
2 A21D 8 treatment, e.g. preservation, of flour or dough for baking, e.g. by addition of materialsbakingbaker
3 A61P 2 Specific therapeutic activity of chemical compounds or medicinal preparations
4 A23J 2 protein compositions for foodstuffsworking-up proteins for foodstuffsphosphatide compositions for fo
5 C13D 1 production or purification of sugar juices
6 A23D 1 edible oils or fats, e.g. margarines, shortenings, cooking oils


Top IPC subgroups

Top IPC subgroups
Nr.SubgrupăTotal
1 A23L 1/09 3
2 A21D 2/36 2
3 A23L 1/06 2
4 A23L 1/0524 2
5 A21D 2/02 1
6 A21D 2/08 1
7 A21D 13/00 1
8 A21D 13/08 1
9 A21D 8/02 1
10 A21D 8/04 1
11 A61P 3/06 1
12 A61P 9/10 1
13 A23D 9/00 1
14 A23J 1/20 1
15 A23J 3/00 1
16 A23L 1/22 1
17 A23L 1/221 1
18 A23L 1/302 1
19 A23L 1/064 1
20 A23L 1/056 1


Cooperarea


Top-10 Inventors/Co-inventors (in the case of inventor profile)

Top-10 Inventors/Co-inventors (in the case of inventor profile)
Nr.NumeTotal
1 POPEL Svetlana 10
2 DRAGANOVA Elena 5
3 CROPOTOVA Janna 5
4 COLESNICENCO Alexandra 5
5 PÎRGARI Elena 4
6 PUJAILO Evdochia 4
7 DEMCENCO Lidia 3
8 CRASNOVA Nadejda 3
9 CARAGIA Vavil 1
10 PRISCU Victor 1


Top-10 Co-applicants/applicants (in the case of inventor profile)



Top-10 Co-owners/owners (in the case of inventor profile)



Top patents cited by person

Top patents cited by person
Nr.ŢaraNumărTotal
1 MD 1607 2
2 MD 3243 1
3 MD 2773 1
4 MD 607 1
5 MD 579 1
6 AU 767245 1
7 RU 232172 1
8 RU 223933 1
9 RU 2390158 1
10 RU 2490998 1


Top patents cited by examiners(in Search Reports)

Top patents cited by examiners(in Search Reports)
Nr.NumărTotal
1 3551 7
2 1117 7
3 1607 6
4 1117 5
5 2062 3
6 579 2
7 821 2
8 407 2
9 579 2
10 1225 2


The most cited person patents(in Description)

The most cited person patents(in Description)
Nr.ŢaraNumărTotalAutocitări
1 MD 1607 2 1
2 MD 795 1 0
3 MD 3243 1 0


The most longeval person patents

The most longeval person patents
Nr.Număr brevetSolicitantInventatorTitularTitluValabil pînă laValabil (ani)
1 1607 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; CRASNOVA Nadejda, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; BABINCIUC Vera, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Produs sub formă de gem şi procedeu de obţinere a lui 26.06.2009 12
2 821 INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; CROPOTOVA Janna, MD; POPEL Svetlana, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Metodă de apreciere a termostabilităţii umpluturii pentru produse de panificaţie şi cofetărie 26.09.2023 10
3 579 INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; POPEL Svetlana, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; CROPOTOVA Janna, MD; SOBOLEVA Inesa, MD; INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Produs alimentar funcţional pe bază de uleiuri vegetale 02.04.2022 10
4 2518 VATAMAN Eleonora, MD; VATAMAN Eleonora, MD; PRISCU Victor, MD; CARAGIA Vavil, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; VATAMAN Eleonora, MD; Preparat medicamentos pentru reducerea concentratiei colesterolului in sange 09.12.2011 8
5 2062 NETREBA Natalia, MD; CRASNOVA Nadejda, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; NETREBA Natalia, MD; CRASNOVA Nadejda, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; NETREBA Natalia, MD; CRASNOVA Nadejda, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor pentru diabetici (variante) 08.12.2006 6
6 3243 INSTITUTUL DE CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE ŞI PROIECTĂRI TEHNOLOGICE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ A REPUBLICII MOLDOVA, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; DEMCENCO Lidia, MD; POPEL Svetlana, MD; INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; Gem cu valoare calorică redusă 16.12.2011 6
7 1117 INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; DRAGANOVA Elena, MD; POPEL Svetlana, MD; CROPOTOVA Janna, MD; PARŞACOVA Lidia, MD; PUJAILO Evdochia, MD; PÎRGARI Elena, MD; COLESNICENCO Alexandra, MD; INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; Procedeu de fabricare a pâinii funcţionale îmbogăţite cu fibre alimentare 30.05.2022 6


Up
/inventions/Statsearch?name=PARSACOVA+Lidia