Brevet valabil


(11)Numarul documentului4757
(21)Numarul depozituluia 2020 0058
(22)Data depozitului2020.06.15
 Data depunerii cererii de examinare: (de fond) 20.08.2020
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiGOLUBI Roman, MD; IORGA Eugen, MD; CRUCIRESCU Diana, MD; ARNĂUT Svetlana, MD; FIODOROV Stanislav, MD; IORGA Lucian, MD; VOITCO Elena, MD; RABOTNICOVA Ludmila, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de obţinere a acidifiantului de cupaj din struguri şi mere
(13)Codul documentului
C1, BOPI 01/2022
B1, BOPI 06/2021
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23L 27/00 (2016.01); A23L 27/10 (2016.01); A23L 27/12 (2016.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2021.06.30
(47)Data eliberării brevetului2022.01.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2025.06.15
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil

22.11.2024