(11) | Numarul documentului | 4757 |
(21) | Numarul depozitului | a 2020 0058 |
(22) | Data depozitului | 2020.06.15 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (de fond) 20.08.2020 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | GOLUBI Roman, MD; IORGA Eugen, MD; CRUCIRESCU Diana, MD; ARNĂUT Svetlana, MD; FIODOROV Stanislav, MD; IORGA Lucian, MD; VOITCO Elena, MD; RABOTNICOVA Ludmila, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a acidifiantului de cupaj din struguri şi mere |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 27/00 (2016.01); A23L 27/10 (2016.01); A23L 27/12 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2021.06.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2022.01.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2025.06.15 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |