(11) | Numarul documentului | 1729 |
(21) | Numarul depozitului | s 2023 0024 |
(22) | Data depozitului | 2023.03.07 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | SIMINIUC Rodica, MD; ŢURCANU Dinu, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Compoziţie pentru obţinerea pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din spanac şi procedeu de obţinere a acesteia |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A21D 2/00 (2006.01); A21D 2/36 (2006.01); A21D 8/06 (2006.01); A21D 13/04 (2017.01); A21D 13/047 (2017.01); A21D 13/06 (2017.01); A21D 13/066 (2017.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2023.12.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2024.07.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2028.03.07 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |