REPUBLICA MOLDOVA
Agenţia de Stat pentru
Proprietatea Intelectuală
|
REGISTRUL NAŢIONAL
Brevet de Invenţie
|
(11) 3467
(13) G2
|
(21) a 2007 0035
(22) 07.02.2007
|
(41)
(45)
31.01.2008
(47)
30.09.2008
|
Brevet nevalabil
Valabil până la:
07.02.2012
|
(51)
|
Titular(i):
INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
|
Inventator(i):
BANARIUC Aliona, MD; BANTÎŞ Lina, MD;
|
Reprezentant:
|
Solicitant(i):
INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
|
(54) Titlul:
Procedeu de obţinere a legumelor cu umiditate intermediară
|
Cerere PCT
|
Priorităţi:
(23)
|
Divizări, Transformări
(62) Nr.
Data:
(67)Nr. Data:
|
|
Data depunerii cererii de examinare: (pe răspunderea solicitantului)
07.02.2007
|
Taxele de menţinere în vigoare:
Anul | Data achitării | Suma achitată | Perioada valabilităţii |
---|
1 | 2007.12.04 | 0 $ | 2007.02.07 - 2008.02.07 | 2 | 2007.12.04 | 0 $ | 2008.02.07 - 2009.02.07 | 3 | 2007.12.04 | 0 $ | 2009.02.07 - 2010.02.07 | 4 | 2007.12.04 | 0 $ | 2010.02.07 - 2011.02.07 | 5 | 2007.12.04 | 0 $ | 2011.02.07 - 2012.02.07 | A fost valabil pînă la 2012.02.07 |
|
Data publicării hotărîrii privind decăderea din drepturi (cu posibilitatea de restabilire) | 2012.09.30 | BOPI nr.09.2012 | Data publicării hotărîrii privind decăderea din drepturi (fără posibilitatea de restabilire) | 2013.08.31 | BOPI nr.08.2013 |
|
Opoziţii, contestaţii:
|
Modificări, licenţe, cesiuni, moşteniri legale:
|