REPUBLICA MOLDOVA
Agenţia de Stat pentru
Proprietatea Intelectuală
|
REGISTRUL NAŢIONAL
Brevet de Invenţie de Scurtă Durată
|
(11) 1070
(13) Z
|
(21) s 2015 0146
(22) 09.11.2015
|
(41)
(45)
30.09.2016
(47)
30.04.2017
|
Brevet nevalabil
Valabil până la:
09.11.2021
|
(51)
|
Titular(i):
INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD;
|
Inventator(i):
RUSU Emil, MD; OBADA Leonora, MD; GROSU Olga, MD;
|
Reprezentant:
|
Solicitant(i):
INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
|
(54) Titlul:
Procedeu de fabricare a vinului roşu din struguri cu un conţinut scăzut de compuşi fenolici
|
Cerere PCT
|
Priorităţi:
(23)
|
Divizări, Transformări
(62) Nr.
Data:
(67)Nr. Data:
|
(67)* Data
|
|
Taxele de menţinere în vigoare:
Anul | Data achitării | Suma achitată | Perioada valabilităţii |
---|
1 | 2016.10.13 | 0 € | 2015.11.09 - 2016.11.09 | 2 | 2016.10.13 | 0 € | 2016.11.09 - 2017.11.09 | 3 | 2016.10.13 | 0 € | 2017.11.09 - 2018.11.09 | 4 | 2016.10.13 | 0 € | 2018.11.09 - 2019.11.09 | 5 | 2016.10.13 | 0 € | 2019.11.09 - 2020.11.09 | 6 | 2020.10.07 | 10 € | 2020.11.09 - 2021.11.09 | A fost valabil pînă la 2021.11.09 |
|
|
Opoziţii, contestaţii:
|
Modificări, licenţe, cesiuni, moşteniri legale:
|