REPUBLICA MOLDOVA
Agenţia de Stat pentru
Proprietatea Intelectuală
|
REGISTRUL NAŢIONAL
Brevet de Invenţie de Scurtă Durată
|
(11) 1290
(13) Z
|
(21) s 2017 0122
(22) 22.11.2017
|
(41)
(45)
30.11.2018
(47)
30.06.2019
|
Brevet nevalabil
Valabil până la:
22.11.2022
|
(51)
|
Titular(i):
UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE ŞI MOLECULARE, RO;
|
Inventator(i):
GHENDOV-MOŞANU Aliona, MD; POPESCU Liliana, MD; STURZA Rodica, MD; LUNG Ildiko, RO; OPRIŞ Ocsana-Ileana, RO; SORAN Maria-Loredana, RO;
|
Reprezentant:
|
Solicitant(i):
UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE ŞI MOLECULARE, RO;
|
(54) Titlul:
Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale
|
Cerere PCT
|
Priorităţi:
(23)
|
Divizări, Transformări
(62) Nr.
Data:
(67)Nr. Data:
|
(67)* Data
|
|
Taxele de menţinere în vigoare:
Anul | Data achitării | Suma achitată | Perioada valabilităţii |
---|
1 | 2019.02.20 | 0 € | 2017.11.22 - 2018.11.22 | 2 | 2019.02.20 | 0 € | 2018.11.22 - 2019.11.22 | 3 | 2019.02.20 | 0 € | 2019.11.22 - 2020.11.22 | 4 | 2019.02.20 | 0 € | 2020.11.22 - 2021.11.22 | 5 | 2019.02.20 | 0 € | 2021.11.22 - 2022.11.22 | A fost valabil pînă la 2022.11.22 |
|
Data publicării hotărîrii privind decăderea din drepturi (cu posibilitatea de restabilire) | 2023.07.31 | BOPI nr.07.2023 |
|
Opoziţii, contestaţii:
|
Modificări, licenţe, cesiuni, moşteniri legale:
|