REPUBLICA MOLDOVA
Agenţia de Stat pentru
Proprietatea Intelectuală
|
REGISTRUL NAŢIONAL
Brevet de Invenţie de Scurtă Durată
|
(11) 1282
(13) Z
|
(21) s 2018 0027
(22) 27.03.2018
|
(41)
(45)
30.09.2018
(47)
30.04.2019
|
Brevet nevalabil
Valabil până la:
27.03.2023
|
(51)
|
Titular(i):
INSTITUŢIE PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
|
Inventator(i):
GRUMEZA Irina, MD; GUDIMA Angela, MD; MACARI Artur, MD; COEV Ghenadii, MD; CARTAŞEV Anatoli, MD;
|
Reprezentant:
|
Solicitant(i):
INSTITUŢIE PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
|
(54) Titlul:
Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată
|
Cerere PCT
|
Priorităţi:
(23)
|
Divizări, Transformări
(62) Nr.
Data:
(67)Nr. Data:
|
(67)* Data
|
|
Taxele de menţinere în vigoare:
Anul | Data achitării | Suma achitată | Perioada valabilităţii |
---|
1 | 2018.08.10 | 0 € | 2018.03.27 - 2019.03.27 | 2 | 2018.08.10 | 0 € | 2019.03.27 - 2020.03.27 | 3 | 2018.08.10 | 0 € | 2020.03.27 - 2021.03.27 | 4 | 2018.08.10 | 0 € | 2021.03.27 - 2022.03.27 | 5 | 2018.08.10 | 0 € | 2022.03.27 - 2023.03.27 | A fost valabil pînă la 2023.03.27 |
|
Data publicării hotărîrii privind decăderea din drepturi (cu posibilitatea de restabilire) | 2023.12.31 | BOPI nr.12.2023 |
|
Opoziţii, contestaţii:
|
Modificări, licenţe, cesiuni, moşteniri legale:
|