(11) | Numarul documentului | 1620 |
(21) | Numarul depozitului | 97-0226 |
(22) | Data depozitului | 1995.10.27 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (pe raspunderea solicitantului) |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | FACULTE D'OENOLOGIE, FR; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | MOINE Virginie, FR; DUBOURDIEU Denis, FR; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | FACULTE D'OENOLOGIE, FR; |
(54) | Titlul inventiei | Manoproteine, procedeu de extracţie a acestora şi procedeu de tratare a vinului pentru stabilizarea lui faţă de sărurile tartrice şi proteine |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12H 1/00 (2006.01); C12H 1/14 (2006.01); C12P 21/00 (2006.01); |
(19) | Tara | FR |
(41) | Data publicarii cererii | 1999.05.31 |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2001.02.28 |
(30) | Prioritatea | 94/13261, 1994.10.31, FR |
(74) | Reprezentant | GLAZUNOV Nicolae, Str. Trandafirilor nr. 31, bloc 1, ap. 111, MD-2038, Chişinău, Republica Moldova |
| Examinator(i) la examinarea de fond | NADIOJCHINA Natalia, GROSU Petru, SĂU Tatiana, GHIŢU Irina |
(85) | Data deschiderii fazei nationale | 1997.06.02 |
(86) | Cerere internationala | PCT/FR1995/001426, 1995.10.27 |
(87) | Publicarea cererii internationale | WO 1996/13571, 1996.05.09 |
| Decaderi din drepturi pana la eliberare | 2002.11.30 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |