(11) | Numarul documentului | 2599 |
(21) | Numarul depozitului | a 2003 0256 |
(22) | Data depozitului | 2003.10.29 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (de fond) 10.03.2004 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUTUL DE DEZVOLTARE A PROPRIETĂŢII INTELECTUALE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | STAŞCOV Eugen, MD; CRASNOVA Nadejda, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUTUL DE DEZVOLTARE A PROPRIETĂŢII INTELECTUALE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Condiment din legume |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 1/22 (2006.01); A23L 1/221 (2006.01); A23L 1/223 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2004.11.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2005.07.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | BAZARENCO Tatiana |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2011.10.29 |
| Data decăderii din drepturi | 2011.10.29 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2012.06.30 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2013.04.30 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |