(11) | Numarul documentului | 3467 |
(21) | Numarul depozitului | a 2007 0035 |
(22) | Data depozitului | 2007.02.07 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (pe raspunderea solicitantului) 07.02.2007 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | BANARIUC Aliona, MD; BANTÎŞ Lina, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUTUL DE TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a legumelor cu umiditate intermediară
|
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23B 7/022 (2006.01); A23L 1/212 (2006.01); A23L 3/42 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2008.01.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2008.09.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | BAZARENCO Tatiana |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2012.02.07 |
| Data decăderii din drepturi | 2012.02.07 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2012.09.30 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din | 2013.08.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |