(11) | Numarul documentului | 1267 |
(21) | Numarul depozitului | s 2017 0108 |
(22) | Data depozitului | 2017.10.31 |
| Data depunerii cererii de examinare: | (de fond) |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | TARAN Nicolae, MD; SOLDATENCO Eugenia, MD; MORARI Boris, MD; SOLDATENCO Olga, MD; ROŞCA Oleg, MD; VASIUCOVICI Svetlana, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a vinului spumant |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12G 1/06 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.07.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2019.02.28 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| Brevete expirate; Data expirarii | 2024.03.31 |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.10.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |