(11) | Numarul documentului | 1290 |
(21) | Numarul depozitului | s 2017 0122 |
(22) | Data depozitului | 2017.11.22 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE ŞI MOLECULARE, RO; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | GHENDOV-MOŞANU Aliona, MD; POPESCU Liliana, MD; STURZA Rodica, MD; LUNG Ildiko, RO; OPRIŞ Ocsana-Ileana, RO; SORAN Maria-Loredana, RO; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE ŞI MOLECULARE, RO; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23C 23/00 (2006.01); A23L 29/00 (2016.01); A23L 33/105 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.11.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2019.06.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | CERNEI Tatiana, COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2022.11.22 |
| Data decăderii din drepturi | 2022.11.22 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2023.07.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |