Brevet valabil


(11)Numarul documentului1432
(21)Numarul depozituluis 2019 0099
(22)Data depozitului2019.09.17
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiTARAN Nicolae, MD; HRISTEVA Oxana, MD; MERIACRI Ludmila, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de determinare a stabilităţii vinurilor albe faţă de tulburările cristaline
(13)Codul documentului
Z, BOPI 01/2021
Y, BOPI 04/2020
(51)Clasificarea Internationala de Brevete C12G 1/00 (2006.01); C12G 1/12 (2006.01); G01N 1/42 (2006.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2020.04.30
(47)Data eliberării brevetului2021.01.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2025.09.17
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil

22.11.2024