(11) | Numarul documentului | 1432 |
(21) | Numarul depozitului | s 2019 0099 |
(22) | Data depozitului | 2019.09.17 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | TARAN Nicolae, MD; HRISTEVA Oxana, MD; MERIACRI Ludmila, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de determinare a stabilităţii vinurilor albe faţă de tulburările cristaline |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12G 1/00 (2006.01); C12G 1/12 (2006.01); G01N 1/42 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2020.04.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2021.01.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2025.09.17 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |