(11) | Numarul documentului | 1517 |
(21) | Numarul depozitului | s 2020 0090 |
(22) | Data depozitului | 2020.08.04 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | BOIŞTEAN Alina, MD; CHIRSANOVA Aurica, MD; GAINA Boris, MD; SIMINIUC Rodica, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12J 1/02 (2006.01); A61K 36/52 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2021.04.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2021.11.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2025.08.04 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |