(11) | Numarul documentului | 1675 |
(21) | Numarul depozitului | s 2022 0040 |
(22) | Data depozitului | 2022.06.22 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | COVALIOV Eugenia, MD; POPOVICI Violina, MD; SIMINIUC Rodica, MD; MACARI Artur, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 23/00 (2016.01); A23L 27/12 (2016.01); A23L 27/60 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2023.03.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2023.10.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2027.06.22 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |