Brevet valabil


(11)Numarul documentului1729
(21)Numarul depozituluis 2023 0024
(22)Data depozitului2023.03.07
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiSIMINIUC Rodica, MD; ŢURCANU Dinu, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(54)Titlul inventieiCompoziţie pentru obţinerea pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din spanac şi procedeu de obţinere a acesteia
(13)Codul documentului
Z, BOPI 07/2024
Y, BOPI 12/2023
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A21D 2/00 (2006.01); A21D 2/36 (2006.01); A21D 8/06 (2006.01); A21D 13/04 (2017.01); A21D 13/047 (2017.01); A21D 13/06 (2017.01); A21D 13/066 (2017.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2023.12.31
(47)Data eliberării brevetului2024.07.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2028.03.07
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil

25.11.2024