(11) | Numarul documentului | 947 |
(21) | Numarul depozitului | s 2015 0024 |
(22) | Data depozitului | 2015.02.25 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | SCRIPCARI Ion, MD; MACARI Artur, MD; TATAROV Pavel, MD; GUDIMA Angela, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a pâinii de carne |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 1/31 (2006.01); A23L 1/312 (2006.01); A23L 1/317 (2006.01); A23L 1/314 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2015.09.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2016.04.30 |
(30) | Prioritatea | s 2014 0152, 2014.12.03, MD |
| Examinator(i) la examinarea de fond | DUBĂSARU Nina |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2020.02.25 |
| Data decăderii din drepturi | 2020.02.25 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2020.11.30 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |