(11) | Numarul documentului | 1281 |
(21) | Numarul depozitului | s 2017 0126 |
(22) | Data depozitului | 2017.12.08 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | RADU Oxana, MD; POPESCU Liliana, MD; TATAROV Pavel, MD; BAERLE Alexei, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23D 9/02 (2006.01); A23D 9/04 (2006.01); A23C 13/12 (2006.01); A23C 13/14 (2006.01); A23L 33/00 (2016.01); A23L 33/115 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2018.09.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2019.04.30 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2022.12.08 |
| Data decăderii din drepturi | 2022.12.08 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2023.08.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |