For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 08.12.2017 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 02.01.2018 Examinarea preliminara 22.01.2018 Constituirea depozitului national reglementar 23.01.2018 Examinarea conditiilor pentru acordarea BISD 30.09.2018 Publicarea hot. de acordare (Y) 31.03.2019 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 30.04.2019 Eliberarea brevetului (Z) 08.12.2022 Valabil pana la 31.08.2023 Publicarea hot. de decadere, cu dreptul de restabilire

Brevet nevalabil


(11)Numarul documentului1281
(21)Numarul depozituluis 2017 0126
(22)Data depozitului2017.12.08
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiUNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiRADU Oxana, MD; POPESCU Liliana, MD; TATAROV Pavel, MD; BAERLE Alexei, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiUNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce
(13)Codul documentului
Z, BOPI 04/2019
Y, BOPI 09/2018
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23D 9/02 (2006.01); A23D 9/04 (2006.01); A23C 13/12 (2006.01); A23C 13/14 (2006.01); A23L 33/00 (2016.01); A23L 33/115 (2016.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2018.09.30
(47)Data eliberării brevetului2019.04.30
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2022.12.08
 Data decăderii din drepturi2022.12.08
 Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din2023.08.31
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet nevalabil
Up
/Inventions/details/s 2017 0126