(11) | Numarul documentului | 1661 |
(21) | Numarul depozitului | s 2022 0024 |
(22) | Data depozitului | 2022.04.12 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | SUHODOL Natalia, MD; CEŞCO Tatiana, MD; DESEATNICOVA Olga, MD; RUSEVA Olga, MD; REŞITCA Vladislav, MD; GHENDOV-MOŞANU Aliona, MD; STURZA Rodica, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă
|
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 21/10 (2016.01); A23L 21/12 (2016.01); A23L 21/15 (2016.01); A23G 3/34 (2006.01); A23G 3/36 (2006.01); A23G 3/50 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2023.01.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2023.08.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2027.04.12 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |