For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 07.03.2023 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 06.04.2023 Examinarea preliminara 21.06.2023 Constituirea depozitului national reglementar 22.06.2023 Examinarea conditiilor pentru acordarea BISD 31.12.2023 Publicarea hot. de acordare (Y) 30.06.2024 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 31.07.2024 Eliberarea brevetului (Z) 22.12.2024 07.03.2028 Valabil pana la 07.03.2029 Data expirarii brevetului

Brevet valabil


(11)Numarul documentului1730
(21)Numarul depozituluis 2023 0025
(22)Data depozitului2023.03.07
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiSIMINIUC Rodica, MD; ŢURCANU Dinu, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiINSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(54)Titlul inventieiCompoziţie pentru obţinerea pâinii fără gluten din făină de soriz şi procedeu de obţinere a acesteia
(13)Codul documentului
Z, BOPI 07/2024
Y, BOPI 12/2023
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A21D 8/00 (2006.01); A21D 8/06 (2006.01); A21D 13/04 (2006.01); A21D 13/047 (2017.01); A21D 13/06 (2017.01); A21D 13/066 (2017.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2023.12.31
(47)Data eliberării brevetului2024.07.31
 Examinator(i) la examinarea de fondCOLESNIC Inesa
 S-a achitat mentinerea pana la data:2028.03.07
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet valabil
Up
/Inventions/details/s 2023 0025