(11) | Numarul documentului | 1451 |
(21) | Numarul depozitului | s 2020 0007 |
(22) | Data depozitului | 2020.02.05 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | POPESCU Liliana, MD; GHENDOV-MOŞANU Aliona, MD; STURZA Rodica, MD; COJOCARI Daniela, MD; BALAN Greta, MD; BULGARU Viorica, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a îngheţatei |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23G 9/04 (2006.01); A23G 9/42 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2020.08.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2021.03.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2025.02.05 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |