(11) | Numarul documentului | 190 |
(21) | Numarul depozitului | s 2009 0196 |
(22) | Data depozitului | 2009.10.19 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | COEV Ghenadie, MD; BUREŢ Elena, MD; ŞVEŢ Svetlana, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ "INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE", MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a maielei bacteriene pentru produse lactate acide combinate |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12N 1/20 (2006.01); C12R 1/225 (2006.01); A23C 9/123 (2006.01); A23C 13/14 (2006.01); A23C 13/16 (2006.01); A23J 3/16 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2010.04.30 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2011.01.31 |
(74) | Reprezentant | ŞURGALSCHI Ecaterina, Str. Bogdan-Voievod nr. 4, ap. 13, MD-2068, Chisinau, Republica Moldova |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2014.10.19 |
| Data decăderii din drepturi | 2014.10.19 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2015.05.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |