(11) | Numarul documentului | 1354 |
(21) | Numarul depozitului | s 2018 0081 |
(22) | Data depozitului | 2018.08.01 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | TARAN Nicolae, MD; SOLDATENCO Eugenia, MD; MORARI Boris, MD; SOLDATENCO Olga, MD; BOSTAN Victor, MD; VASIUCOVICI Svetlana, MD; CHIOSA Nicolae, MD; CICHIR Liusia, MD; TARAN Natalia, MD; RUDOI Alexandru, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de fabricare a vinului roşu sec cu un conţinut sporit de substanţe biologic active |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | C12G 1/00 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2019.07.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2020.02.29 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2023.08.01 |
| Data decăderii din drepturi | 2023.08.01 |
| Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din | 2024.03.31 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet nevalabil |