(11) | Numarul documentului | 1555 |
(21) | Numarul depozitului | s 2020 0095 |
(22) | Data depozitului | 2020.08.11 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | COVALIOV Eugenia, MD; POPOVICI Violina, MD; CAPCANARI Tatiana, MD; SIMINIUC Rodica, MD; GROSU Carolina, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţe de in
|
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A21D 2/00 (2006.01); A21D 2/36 (2006.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2021.08.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2022.03.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2025.08.11 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |