(11) | Numarul documentului | 1660 |
(21) | Numarul depozitului | s 2022 0016 |
(22) | Data depozitului | 2022.02.25 |
(71) | Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(72) | Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţării | ŞLEAGUN Galina, MD; IUŞAN Larisa, MD; CUPCEA Tatiana, MD; |
(73) | Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţării | INSTITUŢIA PUBLICĂ INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE, MD; |
(54) | Titlul inventiei | Procedeu de obţinere a snack-urilor structurate de fructe |
(13) | Codul documentului | |
(51) | Clasificarea Internationala de Brevete | A23L 21/10 (2016.01); A23G 3/34 (2016.01); A23G 3/48 (2016.01); A23G 3/50 (2016.01); |
(19) | Tara | MD |
(45) | Data publicarii hotararii de acordare a brevetului | 2023.01.31 |
(47) | Data eliberării brevetului | 2023.08.31 |
| Examinator(i) la examinarea de fond | COLESNIC Inesa |
| S-a achitat mentinerea pana la data: | 2027.02.25 |
| Statutul cererii/brevetului | Brevet valabil |