Conditii si termeni

 

Aspecte juridice

 

Acesta este web site-ul oficial al Agentiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI). Drepturile de autor asupra intregului continut si al fiecarui compartiment in parte ale site-ului apartin in totalitate AGEPI. Datele si informatiile sunt prezentate pe web site-ul AGEPI numai in scopuri informative. AGEPI isi rezerva dreptul de a modifica la discretia sa atat continutul, cat si structura web site-ului. AGEPI isi declina orice raspundere pentru continutul web site-urilor la care se face trimitere in site-ul AGEPI.

 

Utilizatorii au urmatoarele drepturi:

 

  • explorarea continutului web site-ului AGEPI;
  • reproducerea, traducerea, copierea, tiparirea si utilizarea informatiilor publicate cu indicarea sursei si numai in scopuri necomerciale;
  • inserarea in paginile proprii a unor link-uri cu web site-ul AGEPI (atunci cand legaturile respective sunt cuprinse in web site-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea web site-ului AGEPI).

 

Orice persoana care isi intemeiaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in web site-ul AGEPI isi asuma integral raspunderea pentru eventualele pierderi suferite si/sau greseli comise.

 

Up